Sidor

tisdag 28 augusti 2012

Grattis Grattis

Till kära Jenny och Patrik som har fått sin lilla flicka EMMA! Så härligt för allihop! Å jag hade klart fel på både kön och bf- dag... =( Aja! I alla fall verkar alla må bra efter omständigheterna och vi längtar tills vi får komma å hälsa på eller bjuda på fika eller komma å bjuda på fika =) Än en gång - stort grattis!

Här har vi försökt komma in i någon ny form av vardag, det börjar bli en del öppna förskolan och lite andra fikor med andra mammor och barn. Kul! Märks att Melvin gillar när det händer lite saker. Öppna förskolan älskar han - och träffa andra barn och mammor. Bästa vännen just nu är nog kusinen som vi har spenderat stor del av helgen och även fick äran att passa en stund igår.

Lilla prinsen upptäcker mer och mer - roligast just nu är nog att stå på knä (och början att resa sig helt upp) - vilket har orsakat en del fallolyckor. Nu har han två blåmärken i pannan...För att förhindra en del faror for vi med bussen ut till Ikea idag för att köpa pet-skydd, hörnskydd och annat man kan behöva. Nu behövs bara lite kompostgrindar och få upp låd och skåp-spärrar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar