Sidor

torsdag 15 december 2011

Julen närmar sig med stormsteg!

Ojojoj vad jag har haft fullt upp! Inte klokt vad mycket man kan ha att göra...väldigt konstigt med tanke på en som har legat på sjukhus i 3 månader och inte fått göra speciellt mycket mer än att vila vila vila...nu är det andra bullar!

Det är mysigt att vara föräldraledig...samtidigt som man ibland känner sig som en kossa som bara matar matar å matar sin lilla. Hans ätande har gett stora resultat å han väger nu 4300gram! Går raka spåret uppåt och BVC är myckdet nöjda! 54cm är han också...så helt plötsligt börjar storlek 50 vara för litet...!

Stora kusinen fyllde 1år den 9e December och det har firats i flera dagar! Loppan fick en lära gå vagn av oss som hon ännu inte riktigt har fattat hur man gör men det kommer så småningom. Klart fick det bli en riktig flickig sort med Hello Kitty! =)

Vi har köpt julgran med! I och för sig är den ännu inte klädd men jag har helt enkelt inte hunnit...julklappar måste inhandlas och fikor med vänner måste man bara ha tid för! Det är i alla fall ingen billig gran men den är tänkt att hålla i många många år! Alltså en plastgran! Med tanke på att de riktiga granarna blir dyrare å dyrare och att Alex är lite överkänslig mot granar så kändes detta som det ända rätta! (haha det rimma!)

tänk att vår lille kille har varit så liten!
RUL i v 18, efter det blev det mååååånga ultraljud! Här hade han iaf vatten...

1 kommentar: