Sidor

måndag 29 oktober 2012

Bvc och sjukhus

Jahapp då var det konstaterat - efter vägning på BVC har Melvin gått ner lite i vikt efter magsjukan. Inte mycket men det blir i alla fall ett extra besök där för att kolla att han tar igen det. Skönt tycker jag så att vi får koll.

Vi har också varit på barnolycksfallskurs, mycket intressant och efteråt gick man hem med ett stort hål i magen av all oro som kan hända! Melvin blev passad av sina gudföräldrar för första gången och det hade gått hur bra som helst, vad vi hörde i alla fall ;-) Melvin är så väluppfostrad att han lyckades göra nummer 2 när vi var borta och skrek massor när det skulle bytas blöja. Melvins gudfar fick minsann se hans humör för första gången, hihi.

Och på tal om hans humör när han ligger ner (när det inte är på hans egna skötbord..) Har vi också varit på sjukhuset och röntgat Melvins höfter, de fick minsann se hans humör gånger 10! Inte konstigt heller, man kommer in i ett rum och kläs av naken från magen och ner. Ens pappa (eller mamma) håller fast ens armar och överkropp medan en usk håller fast benen när man ligger ner på en brits med en konstig kamera ovanför. Men han fick ett sött klistermärke efter den hårda ansträngningen och lilla Melvin trodde att faran var över....men 30 minuter senare kommer man in i ett annat rum och en konstig man med vit rock kommer in och vill att man ska lägga sig ner igen, lika bra att skrika och protestera direkt! ;-)
I alla fall var höfterna bra och vi slipper komma dit fler gånger, vilken tur för Melvin! Har aldrig varit något problem mer än att läkaren på Neo var osäker när han var 1 v gammal. Så hon skicka remiss till experterna. Skönt de är noggranna och kollar en gång extra än att det ska upptäckas fel senare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar